Shkallët tona të betonit janë perfekte për të gjitha projektet tuaja infrastrukturore. Përveç madhësive dhe ngjyrave standarde, ne mund të ofrojmë artikuj të bërë me porosi.

Shkallet

Ngjyrat e paracaktuara të disponueshme janë gri dhe antracit, por ngjyrat e tjera janë gjithashtu të disponueshme sipas kërkesës. Hapat mund të bëhen edhe me një shirit opsional kundër rrëshqitjes.

Na ndiq