Beton i Gatshem

Globi MI me beton të gatshëm është në gjendje të ofrojë dhe furnizojë beton të gatshëm për një gamë të gjerë projektesh në të gjithë vendin. Globi MI përdor teknologjinë më të fundit për të siguruar dërgim të shpejtë dhe të saktë nga fabrikat tona. Ne kemi fabrika të betonit të vendosura në Gjilan.

Ne ofrojmë beton me qëndrueshmëri të lartë, tharje të shpejtë, si dhe dizajne të specializuara të përzierjes së betonit për projektet, si për klientët e vegjël vendas ashtu edhe për objektet e mëdha tregtare. Pavarësisht nëse keni nevojë për sasi të mëdha betoni ose përzierje më të vogla, ne mund t'ju dorëzojmë drejtpërdrejt në objektin tuaj nëpërmjet flotës së automjeteve tona Globi MI.

Na ndiq