Kubëzat

Kubezat

Globi M.I ofron një gamë të gjerë shtruese betoni. Këto Kubëza të qëndrueshëm me ngjyra plotësojnë të gjitha standardet e cilësisë dhe garantojnë një përfundim të bukur të projektit tuaj.

Falë përmirësimit të vazhdueshëm të metodave të prodhimit dhe kontrolleve të plota të lëndëve të para, procesit të prodhimit dhe produktit përfundimtar, cilësia e gurëve të shtrimit po përmirësohet vazhdimisht. Duke përdorur lëndë të para dhe ngjyra të cilësisë së lartë, ne mund të ofrojmë një produkt që plotëson kërkesat më të larta për sa i përket forcës, konsumit, rezistencës ndaj motit dhe qëndrueshmërisë së ngjyrave. Zgjidhni midis shtruesve të betonit të sheshtë dhe të animuar. Shumica e shtruesve tanë janë prodhuar me ndarës për të minimizuar copëtimin e skajeve gjatë montimit.