Kompania “GLOBI M.I “ është themeluar në vitin 1981 në Gjilan, si kompani e cila merret me prodhimin dhe montimin e elementeve te betonit gjithashtu ne prodhojmë beton të markave të ndryshme, me një teknologji bashkohore dhe cilësi të lartë, bazuar në normat europiane ISO-9001, ISO 14001,ISO-39001,ISO-45001.

Rreth nesh

Eksperiencë Vizion Siguri dhe Garanci