Ne jemi të specializuar në të gjitha llojet e produkteve të terrenit sintetik, nga terreni për kafshët shtëpiake deri te stadiumet sportive.

Bari Artificial

BARI ARTIFICIAL

Alternativë për një kopsht të gjelbëruar

Pamje e freskët gjatë gjithë vitit

Eksperiencë Vizion Siguri dhe Garanci